ANTWERP CLASSIC CAR EVENT 4-5 MEI 2019

MEI

4&5
BRASSCHAAT • ACCE 2019:
Het weekend van 4 tot 5 mei zal het Park van Brasschaat terug host zijn voor de 9de editie van het ACCE waar dankzij de reputatie van het event en de geplande publiciteit, niet minder dan 10.000 bezoekers en 1.000 Classic Cars verwacht worden.
Het ACCE is een 2-daags Classic Car Event dat wordt opgebouwd rond het vertrek van de Tour Amical, een gerenommeerde buitenlandse rally voor Classic & GT Cars.
De 16de editie van deze Classic Car & GT Rally heeft als bestemming het mythische Griekenland. Reeds 250 enthousiaste teams zijn ingeschreven voor deze prachtige tour verdeeld in 7 groepen; Pre, Blu, Red, Inter, Pre Blu, GT (nieuw voor 2019) & Pink.
Al deze Classic & GT Cars worden geladen op de 32 vrachtwagen tijdens het ACCE in het Park van Brasschaat.
Het spectaculaire vertrek van de prachtige bolides en de talrijke randactiviteiten waaronder de Antwerp Classic & GT tour, lokken niet alleen de uitgebreide fanclub van de deelnemers, het biedt doorheen het weekend ook een waaier aan mogelijkheden om alle geïnteresseerden te laten delen in de passie van de oldtimer sport.

Antwerp Classic & GT Tour:
De 9de editie van het Antwerp Classic Car Event zal dit jaar terug georganiseerd worden in het Park van Brasschaat waar ook de start en de aankomst van de Antwerp Classic & GT Tour zal plaatsvinden.
De Antwerp Classic Tour staat open voor oldtimers t.e.m. bouwjaar 1989, de Antwerp GT Tour voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme (Porsche/Ferrari/Lamborghini…).
Beide tours volgen een mooi uitgestippelde route met vertrek en aankomst op het podium van het ACCE.
Tour Amical:
De start van de Tour Amical is reeds jaren de rode draad doorheen het Antwerp Classic Car Event.
De 16de editie van deze Tour Amical heeft als bestemming het mythische Griekenland, met de ervaringen van de vorige tours naar dit prachtig land in 2014 & 2015 kunnen ze dankbaar gebruik maken van “the best of both worlds” aangevuld met nieuwe uitgekiende wegen over berg en dal en langs de kust.
Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om Tour Amical 2019 als een Godendrank te ervaren.
Niet minder dan 250 teams vertrekken vanuit Patras langs Athene en Thessaloniki en komen terug aan in Patras.
De groepen Pre, Blu & Red vertrekken noordwaarts en de groepen Inter, Pre Blu & GT zuidwaarts, halverwege zullen ze elkaar tegenkomen in Athene.
mail ons
0032.475 82 45 24
Gemeentpark van Brasschaat
2930 Brasschaat
breng me hierheen