HISTORISCHE AUTOMOBIEL CLUB CUYLENBORGH
CULEMBORG • De Historische Automobiel Club Cuylenborgh is een actieve oldtimervereniging. De vereniging is opgericht nadat een aantal enthousiaste “jongeren” in de jaren 87-88 met oude, klassieke auto’s en oldtimers gingen rijden. Gaandeweg ontstond het idee bij dit achttal enthousiaste oldtimervrienden in Culemborg om hiervoor een vereniging op te richten. Doelstelling van dit achttal was het in stand houden, restaureren en vooral berijden van klassiekers en oldtimers.

Daarnaast stond vast dat het organiseren van activiteiten en delen van ervaring en plezier waarbij de oldtimer centraal staat een andere doelstelling was. De laatste jaren is het ledenbestand gegroeid naar en gestabiliseerd op 300 enthousiaste leden die uit heel Nederland komen.

Op dit moment organiseert de HACC minimaal vier ritten per jaar voor haar leden, waarvan de Oldtimerdag met haar Lenterit de bekendste activiteit is. Hiervoor schrijven zich jaarlijks minimaal 300 deelnemers in. De laatste zaterdag van Mei is landelijk bekend onder autoliefhebbers. Oldtimerdag in in de historische binnenstad van Culemborg.
mail ons
0031.625325723
weidsteeg 73
4102 AC Culemborg, Nederland
breng me hierheen