MILTHIAS KEVER VERHUUR
HOOGSTRATEN • Kever te huur voor al uw feestelijkheden! Deze prachtige authentieke kever biedt plaats aan 3 tot 4 personen. Onze kever is een volledig originele Volkswagen Kever. Deze is mechanisch perfect in orde en wordt gekeurd voor dagelijks gebruik.

Contacteer ons via de daartoe voorziene pagina en vermeld steeds de plaats van het gebeuren en een eventuele dagplanning en een schatting van de af te leggen afstand.

De kever vertoeft in een uitmuntende en originele staat en dit ondanks zijn leeftijd. Uiteraard wordt hij door ons dan ook met de grootste zorgen en de meeste liefde omringd zodat er van hun schoonheid niets verloren gaat.

We zijn begonnen met de verhuur van onze kever zodat de mensen mee konden genieten van al dat moois en voor ons is dat een eer en een ode aan "der Käfer".

Zeg eens zelf: Wie zou zich niet willen laten vervoeren in zo'n uniek stuk ? Voor de meeste mensen was de kever hun eerste wagentje. De eerste kus, hun lief (die later hun vrouw werd)...

In ieder geval kan u zeker en vast op ons rekenen en zorgen wij voor 1 van de mooiste dagen in uw leven. Dit alles tegen een ongelooflijke prijs. We wensen jullie uiteraard veel kijkgenot op onze site en wie weet zien we elkaar snel weer!
mail ons
0032.499076678
Vrijheid
2320 Hoogstraten
breng me hierheen