4E INTERNATIONALE OLDTIMERBEURS RAVELS
2017

OKTOBER

28&29
RAVELS • Na het succes van 2016 zal de 4e editie van de Internationale Oldtimerbeurs Ravels, wederom plaats vinden tijdens het laatste weekend van oktober 2017. Zoals vorig jaar beschikken we over meer dan 10.000 m2 expositieruimte in 2 hallen, verbonden door een verwarmde tent.We zorgen ook voor ambiance met dans en muziek uit de jaren '50 en '60,

Op deze gezellige beurs kan je genieten van honderden oldtimers en classic cars o.a.: MG, Citroën, Peugeot, Mercedes, Volvo, BMW, Alfa, Renault, enz. enz. Er zijn tientallen stands aanwezig met nieuwe en gebruikte onderdelen. Ook diverse restauratiebedrijven maken deel uit van de vaste standhouders.

Verder zijn er deelnemers met miniaturen, speciale gereedschappen, oude (werkplaats) boeken en folders, nieuwe boeken, oude- en nieuwe oldtimermagazines, auto- en retromobilia, oude benzinepompen, jukeboxen, kauwgomballen- en snoepautomaten enz.

Elke auto- of tractorliefhebber vindt hier iets van zijn gading. De beurs is geheel overdekt en verwarmd. In de gezellige en ruime cafetaria kan je even uitblazen, een drankje of een hapje nuttigen en even bijkletsen met de vele vrienden en bekenden die je op deze beurs altijd weer tegenkomt.

Iemand die begint met het restaureren van een oldtimer en zich graag laat adviseren door mensen die meer weten van alles wat hierbij komt kijken is op deze beurs zeker op zijn plaats. Ook de professionele restaurateur die nog op zoek is naar een ontbrekend onderdeel vindt op deze beurs meestal iets van zijn gading. Buiten de professionele onderdelenhandelaren zorgen hiervoor de standjes van éénmalige particulieren die kelder- en zolderopruimingen meenemen en zodoende materiaal meebrengen dat anders nooit het daglicht ziet.

De uiteenlopende samenstelling van standhouders maakt deze beurs zeer aantrekkelijk voor de bezoekers en zij kunnen je, zonodig, altijd van advies dienen, kortom: DÉ beurs voor de ÉCHTE oldtimerliefhebber, die hier niet alleen DÍE auto kan kopen waar hij al zo lang zijn zinnen op heeft gezet, maar ook DÉ wisselstukken vindt waar hij al zo lang naar zoekt, of HÉT boek ontdekt dat hij DRINGEND nodig heeft.
De te koop aangeboden oldtimers zijn zeer gevarieerd en worden zowel door particulieren als door gespecialiseerde bedrijven verkocht.

Er is een ruime parkeergelegenheid voorzien waar je gratis kan parkeren. Ook is er, vlakbij de ingang van de beurs, een parking voor gehandicapten voorzien.

Dus: de 4e Oldtimerbeurs RAVELS zal plaats vinden op 28 en 29 oktober 2017, zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Zondag van 9.00 tot 17.30 uur. De inkom bedraagt € 10,00. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Voor meer informatie kan u mailen naar: oldtimervereniging-gija@hotmail.com of bellen naar +32(0)485.039.665. Neem zeker eens een kijkje op onze website www.oldtimerbeursravels.be

Tot ziens op de 2e Oldtimerbeurs van Ravels!

Oldtimervereniging Gi-Ja.
Meiboomlaan 22
2380 Ravels
breng me hierheen