OSTALGIE STAMMTISCH KEMPEN
MERKSPLAS • De Ostalgie Stammtisch Kempen is een vriendenkring voor mensen die interesse hebben in Oost-Europese voertuigen, en/of een bredere interesse hebben in dingen van het voormalige Oostblok. Bij ons staan de mensen en de gezelligheid onder de mensen centraal, en het maakt niet uit of je nu met een prachtig gerestaureerde Tatra of een afgetrapte Lada aan komt rijden. Onder onze leden bevinden zich voornamelijk IFA voertuigen, (Trabant, Wartburg , Barkas, Simson, MZ, ...) Maar alle Oostblokvoertuigen zijn welkom!

Zelf organiseren we een viertal ritten , voornamelijk binnen onze regio "De Kempen" . om zo ook toeristische plaatsen in eigen streek te ontdekken. Onze leden krijgen 2 x per jaar het "Kempisch Ostalgie Journaal" in de brievenbus, ons clubblad en uiteraard ook het Retro Classic News van de BFOV.

Verder werken we heel nauw samen met onze Nederlandse zusterclub 2TVN (2takt vrienden Nederland) en onze activiteiten zijn op elkaar afgestemd, zodat we een brede waaier aan activiteiten hebben.

Voor verdere info heten we u van harte
welkom op onze website.
Opstal 23
2330 Merksplas
breng me hierheen