DE RETRO VRIENDEN
HERNE • De Retro vrienden vind je terug in de regio’s Pajottenland en de Denderstreek. Ons clublokaal vind je in Herne.

Ieder merk van oldtimer is bij ons welkom. Het bezit van een auto is geen voorwaarde, interesse en liefhebberij zijn ruim voldoende.

Bezit u een restauratieproject of een zeldzame uitvoering in concoursconditie? Wellicht kunnen we een handje helpen. In elk geval genieten we graag van uw trotse bezit.

U bent van harte welkom, jong en oud! RV (retro vrienden) een club met wederzijds respect, gezelligheid en interesse in alle merken. Tijdens toerritten is er geen sprake van competitie maar evengoed wordt een helpende hand geboden als dit nodig mocht zijn.

Het RV lidmaatschap maakt je onderdeel van een netwerk van liefhebbers dat zowel landelijk als regionaal actief is. Naast de landelijke evenementen vinden er in de verschillende regio’s activiteiten plaats zodat je ook in je eigen omgeving liefhebbers kunt ontmoeten.

Wat is er nu leuker dan rondtoeren in je eigen juweeltje?
Daar ben je dan niet alleen want je toert rond met andere enthousiaste rijders in een omgeving waar je nog nooit bent geweest. Het is dan ook onze betrachting enkele evenementen te organiseren, en niet om alleen een ganse dag te rijden en vragen op te lossen, op een tempo door iedereen te volgen, met ook oog voor diverse andere activiteiten.

Tevens kan je als lid zelf een ritje inrichten met de hulp van het bestuur. Zo ontmoet je meer vrienden met gelijke interesses.

Ook een meerdaagse naar het buitenland zit er elk jaar bij. Niet te vergeten de beurzen waar wij een stand plaatsen om de naambekendheid van onze club naar buiten te brengen.

Elke regio heeft één (of meer) eigen coördinator(en)die zorgen voor deze regelmatige lokale bijeenkomsten.
Boesmolenstraat
1540 Herne
breng me hierheen